domingo, 24 de mayo de 2009

JA TENIM LA LLIGA I LA COPA, DIMECRES LA CHAMPIONS

Ja tenim la Lliga i la Copa tant merescudes ambdues pel futbol pel joc i per l'esperit de conjunt, d'estil propi i d'identitat pròpia de la que tots crítics i no crítics d'uns i d'altres ideologies presidencialistes pero tots al cap i a la fi CULERS¡¡¡¡

Dimecres estarem a Roma, seràn pocs els de nosaltres que hi podran assistir, malaït repartiment que sempre serà injust. Segurament una dotzena d'afortunats pel sorteig doncs a la penya com a tal i per problemes interns i organitzatius ens hem quedat fora del pastis al no actualitzar el cens a temps amb el F.C.Barcelona. Proposaria actualitzarlo cada dos anys per evitar problemes i trangols superables pero la realitat es que aquesta final de finals.. ens hem quedat fora del pastís. No importa la dotzena que vagin amb entrada i tots aquells que almenys conec un parell que volen anar sense a veure si n'hi ha sort hi aconsegueixen o almenys ensumaran la Victoria de vencer a Roma.
Per tots aquells.... Molta sort i no torneu sense la Champions...I pels que estem a Barcelona o el que ha portat la penya ultimament a Mexic.... A patir davant de la televisio i a cel·lebrar-ho despres a canaletes, a la Cibeles o ves a saber on ho celebra el victor a Mexic.

Deixo dos links amb el Gol que ens porta a la Gloria i amb la certessa que guanyarem el triplet.

No hay comentarios: