lunes, 3 de diciembre de 2007

I wanna be ¡¡¡¡¡¡¡

Bones a tothom...... pues si i no es la cançó de las Spice Girls pero aquest títol aniria com anell al dit als " Quiero y no Puedo " digase a toda la penya perica que ens anaven a menjar depredar, destruir i sobretot passar en la taula de classificacio el passat dissabte ( com la cançoneta de " el 1 de diciembre cule preparate " que circula a youtube... quina por ) ... pero una vegada mes ens veuran l'esquena per no dir alguna cosa pitjor i encara que l'empat a nosaltres no ens ha ajudat gens. Llastima de les oportunitats perdudes al final on el 1-2 era claríssim.

Del partit em quedo amb la velocitat de Messi el toc suau i precis sempre de Bojan i del per mí nº 1 del barça Andres Iniesta.... Si fos brasiler ja parlaria mig mon de la pilota d'or etc....

I per mi una nota positiva veure com vibrava Ronaldinho a la banqueta, i la seva implicació diguin el que diguin la premsa o els directius. També la recuperació d'un jugador com la copa de un pino... Gudjohnsen gran tasca a falta de Deco i amb una arribada bonissima desde la segona linia.

Bé pero anem al partit, membres de la Penya es vand desplaçar a Montjuic salutacions Ibiza..... i a la resta.Pel que he sentit la pujada va ser tot una vivéncia si sent els colors i ets un seguidor a les bones i a les dolentes. I sempre que algú es desplaça amb l'equip estem parlant d'herois. Bé que els pocs que es desplacen a Alcoi o Lyon amb els viatges AT-RACC surten a la premsa, doncs bé uns quants per no dir prop de mil joves entusiastes varn fer caliu i calor a la grada llastima de la bengala que si no hagués caigut no ens dirien ara que som la pena dels culers pero bengala a banda el que de veritat viatja no es el que te més sino la gent jove que amb prou feines te diners per pagar alguns desplaçaments entrada apart i aqui.... Recordem que l'entrada estava a 50€ "nada menos".

Ho repeteixo la nostra més sincera felicitació a tots i totes els culers que varen pujar a Montjuich ( jo amb la cama fotuda vaig tindre que veure-ho a caseta ) siguin del grup que siguin. El primer es el Barça i com diu un dels nostres dits:

" EL BARÇA NO TE SETEMBRE "

PD: I als I wanna beeessssss que se'n vagin a la realitat i pensin que com a molt aspiren a primer aguantar-s'hi i despres si fan una campanya de wowwwwww nomes podran aspirar a lluitar per estar a l'Intertoto máxim UEFA. No demaneu moltes coses que el que com diuen " el que mucho abarca poco aprieta ".

No hay comentarios: